Nyhetsflöde från CMW. Mycket händer. Häng med.

Nyheter

2021-11-30
CMW investerar
”Innovativ teknik visar vägen”

CMW i Valdemarsvik ökar och tror på framtiden, vi har därför investerat i denna innovativa ”Flerfunktionssvarv” av märket DMG Mori CLX 450TC.
Investeringen i sin helhet hamnar på totalt ca. 4,5miljoner SEK
Teknologin vad gäller, uppbyggnad och prestanda är innovativ och representerar den nya generationens flerfunktionsmaskiner. Maskinen är på plats i Valdemarsvik och produktionen är redan i gång. 

”Vi såg ett stort behov av ytterligare en maskin av den här typen och dess spetsteknik. Valet föll då på DMG Mori som en komplett totalleverantör av CNC-maskiner. Vi kommer nu att öka vår kapacitet och stå starkare och mera välrustade, för att möta våra kunders förväntningar vad det gäller tillverkning och leveranser av komplexa maskinkomponenter” 

Christer Hultgren, Vd

2021-03-22

Teqnion förvärvar CMW i Valdemarsvik AB
Teqnion AB har idag förvärvat damtliga aktier i CMW i Valdemarsvik AB.
"Teqnion har visat förståelse för vår lokala förankring och hur viktiga våra nära kundrelationer är. Vi har byggt vår företagskultur under många år och har medarbetare med stor erfarenhet och kunskap som tryggar vår konkurrensfördel. Teqnion är rätt ägare att förvalta denna företagaranda" säger CMWs VD och ägare Christer Hultgren. 

2018-06-20

”Prestige utan kompromiss”
CMW i Valdemarsvik investerar för framtiden och har i dagarna genomfört den enskilt största maskin upphandlingen i CMW´s historia.
Investeringen i sin helhet hamnar på totalt ca. 7,0miljoner SEK.
Det är en ”flerfunktionssvarv” av märket Mori Seiki NT4250 DCG/1500SZ som utstrålar dominans från varje synvinkel. Teknologin vad gäller, uppbyggnad och prestanda är innovativ och representerar det absoluta toppskiktet av flerfunktionsmaskiner.

Kommunikation är aldrig ensidig.....

Som ni ser i vårt nya bildspråk präglas CMW av nöjda och glada medarbetare. Vi har lyckats skapa en härlig arbetsplats där man trivs att gå till jobbet. Vi tror att det är den arbetstillfredsställelsen och glädjen som skapar det ”lilla extra” som vi vill ge våra kunder. Det ska vara skillnad mot våra konkurrenter och skillnaden ska både kännas och märkas.

Njut av vår hemsida, ta kontakt och berätta för oss vad du tycker. Saknar du något? Är något överflödigt? Kommunikation är aldrig ensidig och vi är inte bättre än att vi kan förbättra oss. Välkomna till CMW!

CMW AB  •  Box 94, 615 22 Valdemarsvik   •   Tel 0123-196 60   •  info@cmwab.se  •  © CMW AB